Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen €4,95. Bij besteding boven de €30,- betaald u geen verzendkosten.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Bestellingen die op werkdagen voor 13.00 uur zijn geplaatst, worden door ons dezelfde dag verzonden. Onze verzendpartner PostNL levert deze onder normale omstandigheden de volgende dag al bij je af. Nadat wij het pakket hebben meegegeven aan PostNL ontvangt u een Track & Trace-code voor het volgen van uw bestelling.

Wat is de garantietermijn?

Wettelijke garantie is van toepassing op al onze producten. Dit houdt in dat het product moet voldoen aan de verwachtingen die jij als consument er in alle redelijkheid van hebt. Indien een product na eenmaal normaal gebruik defecten vertoond is dit natuurlijk niet zo en zullen we het product vergoeden. Neem contact op bij defecten, dan zorgen wij voor een correcte afhandeling.

Is ChocoRosso glutenvrij?

ChocoRosso heeft van de fabriek het label gekregen glutenvrij.

Welke allergenen zitten er in ChocoRosso?

ChocoRosso bevat sufieten. Daarnaast kunnen wij helaas niet garanderen dat ChocoRosso lactosevrij is.

Ik wil mijn bestelde artikelen retourneren of ruilen, kan dat?

Ja, ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen. In beide gevallen neemt u eerst contact met ons op om vervolgens het artikel terug te sturen. Nadat wij uw bestelling weer terug hebben ontvangen kan de keuze worden gemaakt om het geld terug te krijgen of om een nieuwe bestelling te doen.

Moet ik betalen voor het retourneren van artikelen?

De kosten voor retourneren worden niet door ons vergoed. Nadat u aan ons bekend heeft gemaakt dat u uw aankoop retourneert, storten wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, terug. Indien het product beschadigd aan ons teruggezonden wordt, nemen wij deze niet aan en worden daarvoor kosten in rekening gebracht.

Kan ik een factuur van mijn bestelling ontvangen?

Je krijgt na het plaatsen van je bestelling altijd een bevestigingsmail met daarin een overzicht van de bestelling en je gegevens. Mocht je een aparte factuur willen ontvangen, dan kun je ons terugmailen en sturen wij die naar je op.

Is ChocoRosso ook bij mij in de buurt te koop?

ChocoRosso is ‘Online only’.

Is er ook een winkel van ChocoRosso?

Er is geen winkel van ChocoRosso. We hebben wel een contactadres: Innovatie 8, 6921RN in Duiven.

Ik ben een slijterij of bedrijf, kan ik ChocoRosso inkopen?

Dat is helaas niet mogelijk. Mocht u nog vragen hebben. Bel ons via 085-4013515 of laat je gegevens achter via info@chocorosso.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Open live chat
1
Close chat
Vragen, opmerkingen of weten waar ChocoRosso te koop is? Facebook Chat live met ons!

Start chat!